Tergal

Reu, Kruising, 1,5 jaar

Bekijken

Ginger

Teef, Kruising,  4 jaar

Bekijken

Wie zijn wij

waarom een verkooppunt

Dit verkooppunt van Lotgering vers vlees is gerealiseerd om Jorg een leerzame werkplek te geven. Tevens willen we honden en katteneigenaren de mogelijkheid bieden vers vlees aan hun viervoeter te geven.

Het verkooppunt verschaft Jorg veel leermomenten en leermogelijkheden. De administratie wordt wanneer mogelijk samen met Jorg gedaan. Jorg kan mailberichten wel lezen, maar het beantwoorden is moeilijk. De belangrijkste activiteit van Jorg is het bezorgen van het vlees in Castricum. 

Annemiek is de vaste begeleider van Jorg bij het bezorgen van het vlees. Zij neemt ook de bezorging van het vlees op zich als Jorg kortdurend afwezig is. 

Steijn, de broer van Jorg, regelt het verkooppunt gedurende vakantieperioden, zodat er altijd mogelijkheden zijn om vlees af te halen als er niet bezorgd wordt. 

Madeleine, de moeder van Jorg, regelt de administratie, mail, telefoon enz.

Waarom Lotgering

Wij zijn in eerste instantie vers vlees aan onze eigen honden gaan geven, omdat één van de honden geen brokken wilde eten. Dan ga je zoeken naar alternatieven. Vers vlees voor honden blijkt in de regel erg duur en als je een grote hond hebt loopt dat aardig in de papieren. Het vlees van Lotgering dat we uiteindelijk hebben gevonden heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Onze honden krijgen dit vlees al 8 jaar en wordt graag gegeten, de honden zijn gezond en zien er prima uit.

Om mensen, die geen grote vriescapaciteit hebben, in de gelegenheid te stellen om versvlees aan hun hond te voeren zijn we de producten van Lotgering per pakje gaan verkopen. Inmiddels zijn er gemiddeld 50 honden die tot volle tevredenheid vaste klant bij ons zijn.
A.C.E./SHIN

Wij doen vrijwilligerswerk voor deze stichting in de vorm van huisbezoek bij potentiële adoptanten. 

Mocht u onderstaande spullen over hebben en weg willen doen, neem dan contact op met: inzameling.nederland@ace-charity.org. U krijgt een adres, bij u in de buurt, waar u de spullen naartoe kunt brengen.

A.C.E. is blij met onderstaande goederen:
honden- en kattenvoeding;snoepjes;medicatie;schoonmaakmiddelen;
trekkers;schuurborstels;poepscheppers;plastic manden;benches;
vliegkooien;metalen eet/drink bakken;lakens;vochtabsorberende doeken;emmers;halsbanden;(flexi) lijnen;tuigjes;jasjes
 

Om het werk van A.C.E./SHIN onder de aandacht te brengen, hebben wij op de bovenste fotobalken van deze website (behalve op de eerste pagina) honden/katten staan die in het asiel van A.C.E./SHIN verblijven en geadopteerd kunnen worden via A.C.E./SHIN. Door op de foto te klikken, komt u op de site van A.C.E./SHIN en op de pagina van de betreffende hond of kat. Mocht de hond of kat geadopteerd zijn, neemt u dan een kijkje op de site van A.C.E./SHIN (ace-charity.org), er zijn nog een heleboel lieve, leuke, oude en jonge honden/katten die een baas zoeken.

Meer lezen over A.C.E./SHIN

Stichting Gezelschapsdier


Stichting Gezelschapsdier is een non profit organisatie die door de inzet van huisdieren probeert te voorkomen dat mensen vereenzamen. De stichting bemiddelt in gezelschapsdieren (honden en katten) en zorgen ervoor dat bij langdurige opname in ziekenhuis of overlijden (van het "baasje") een oplossing wordt geboden voor door ons geplaatste dieren. Dit kan een tijdelijke opvang zijn in een gastgezin of blijvende opvang bij een ander persoon binnen de doelgroep.

Wij zijn blij dat deze stichting opgericht is en vinden het een goed initiatief. Wij doen vrijwilligerswerk voor deze stichting o.a. in de vorm van huisbezoeken bij geplaatste dieren en hun baas.

naar de website van Stichting GezelschapsdierMost people will never 

step into an animal shelter

most animals will never

step out